Živnostníci

Zoznam živnostníkov na doméne Dlžník.sk zobrazuje údaje z verejne dostupných zdrojov, ktoré poskytuje Živnostenský register SR, a neobsahuje informácie o finančnej situácii zverejnených živnostníkov. Údaje zverejnené v zozname živnostníkov pochádzajú z iných zdrojov (ZRSR), ako údaje v databáze dlžníkov na doméne Dlžník.sk.

 

Jozef Tatár

IČO: 32675445
Miesto podnikania:
07205 Bracovce 160
Predmety podnikania
?  

Bufet - Občerstvenie

Deň vzniku oprávnenia: 14. máj 1992

- iným prevádzkovateľom živnosti /veľkoobchod/§ 33 písm. a zákona č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikanív platnom znení

Deň vzniku oprávnenia: 24. október 1997

Predaj na priamu konzumáciu tepelne rýchlo upravovaných mäsových výrobkov a obvyklých príloh ako aj bezmäsitých jedál

Deň vzniku oprávnenia: 24. október 1997

Predaj na priamu konzumáciu zmrzliny, ak sa na jej prípravu použijú priemyselne vyrábané koncentráty a mrazené krémy

Deň vzniku oprávnenia: 24. október 1997

Predaj na priamu konzumáciu nealkoholických a priemyselne vyrábaných mliečnych nápojov,koktailov,piva,vína a destilátov

Deň vzniku oprávnenia: 24. október 1997

Maľovanie, lakovanie a sklenárske práce

Deň vzniku oprávnenia: 24. október 1997

Demolácia a zemné práce

Deň vzniku oprávnenia: 24. október 1997

Prípravné práce pre stavbu Pomocné stavebné práce

Deň vzniku oprávnenia: 24. október 1997

Predaj na trhoch

Deň vzniku oprávnenia: 24. október 1997

- iným prevádzkovateľom živnosti /veľkoobchod/ § 33 písm. a zákona č. 455/1991 Zb. o živnostenskom podnikaní v platnom znení

Deň vzniku oprávnenia: 24. október 1997

Kúpa tovaru za účelom jeho predaja v rozsahu voľných živností: - konečnému spotrebiteľovi /maloobchod/

Deň vzniku oprávnenia: 24. október 1997

Sprostredkovateľská činnosť

Deň vzniku oprávnenia: 24. október 1997

Predaj na priamu konzumáciu:- nealkoholických a priemyselne vyrábaných mliečnych nápojov, koktailov, vína, piva a destilátov,- zmrzliny, ak sa na jej prípravu použijú priemyselne vyrábanékoncentráty a mrazené krémy,- tepelne rýchlo upravovaných mäsových výrobkov a obvyklých príloh, ako aj bezmäsitých jedál, ak na ich priamu konzumáciunie je k dispozícii viac ako 8 miest.

Deň vzniku oprávnenia: 24. október 1997