Predaj nápojov na priamu konzumáciu (hostince, bary)
Deň vzniku oprávnenia: 28. jún 2004
Prerušené od: 2. máj 2006
Prerušené do: 2. máj 2013
Ubytovacie služby bez prevádzkovania pohostinských činností
Deň vzniku oprávnenia: 28. jún 2004
Prerušené od: 2. máj 2006
Prerušené do: 2. máj 2013
Prieskum trhu a verejnej mienky
Deň vzniku oprávnenia: 28. jún 2004
Prerušené od: 2. máj 2006
Prerušené do: 2. máj 2013
Podnikateľské poradenstvo
Deň vzniku oprávnenia: 28. jún 2004
Prerušené od: 2. máj 2006
Prerušené do: 2. máj 2013
Poriadanie kultúrnych a spoločenských podujatí
Deň vzniku oprávnenia: 28. jún 2004
Prerušené od: 2. máj 2006
Prerušené do: 2. máj 2013
Veľkoobchodná činnosť v rozsahu voľných živností
Deň vzniku oprávnenia: 28. jún 2004
Prerušené od: 2. máj 2006
Prerušené do: 2. máj 2013
Maloobchodná činnosť v rozsahu voľných živností
Deň vzniku oprávnenia: 28. jún 2004
Prerušené od: 2. máj 2006
Prerušené do: 2. máj 2013
Výroba a dodávka jedál (príprava jedál alebo hostín na mieste, ktoré si určí zákazník)
Deň vzniku oprávnenia: 28. jún 2004
Prerušené od: 2. máj 2006
Prerušené do: 2. máj 2013
Pohostinská činnosť
Deň vzniku oprávnenia: 28. jún 2004
Prerušené od: 2. máj 2006
Prerušené do: 2. máj 2013
Predaj na priamu konzumáciu tepelne rýchlo upravovaných mäsových výrobkov a obvyklých príloh ako aj bezmäsitých jedál
Deň vzniku oprávnenia: 28. jún 2004
Prerušené od: 2. máj 2006
Prerušené do: 2. máj 2013
Predaj na priamu konzumáciu zmrzliny, ak sa na jej prípravu použijú priemyselne vyrábané koncentráty a mrazené krémy
Deň vzniku oprávnenia: 28. jún 2004
Prerušené od: 2. máj 2006
Prerušené do: 2. máj 2013
Predaj na priamu konzumáciu nealkoholických a priemyselne vyrábaných mliečnych nápojov, koktailov, piva, vína a destilátov
Deň vzniku oprávnenia: 28. jún 2004
Prerušené od: 2. máj 2006
Prerušené do: 2. máj 2013
Predaj na priamu konzumáciu jedál, nápojov a polotovarov ubytovaným hosťom v ubytovacích zariadeniach s kapacitou do 10 lôžok
Deň vzniku oprávnenia: 28. jún 2004
Prerušené od: 2. máj 2006
Prerušené do: 2. máj 2013