Živnostníci

Zoznam živnostníkov na doméne Dlžník.sk zobrazuje údaje z verejne dostupných zdrojov, ktoré poskytuje Živnostenský register SR, a neobsahuje informácie o finančnej situácii zverejnených živnostníkov. Údaje zverejnené v zozname živnostníkov pochádzajú z iných zdrojov (ZRSR), ako údaje v databáze dlžníkov na doméne Dlžník.sk.

 

Mgr. Martin Hančík

IČO: 37152254
Miesto podnikania:
83101 Bratislava-Nové Mesto, Višňová 11
Predmety podnikania
?  

Prevádzkovanie telovýchovných zariadení a zariadení slúžiacich k regenerácii a rekondícii

Deň vzniku oprávnenia: 12. október 1999

Predaj na priamu konzumáciu: - nealkoholických a priemyselne vyrábaných mliečnych nápojov, koktailov, vína a destilátov - zmrzliny,ak sa na jej prípravu použijú priemyselne vyrábané koncentráty a mrazené krémy, - tepelne rýchlo upravovaných mäsových výrobkov a obvyklých príloh, ako aj bezmäsitých jedál, ak na ich priamu konzumáciu nie je k dispozícii viac ako 8 miest.

Deň vzniku oprávnenia: 12. október 1999

Výkon špecializovaných činností v oblasti telesnej kultúry - tréner volejbalu

Deň vzniku oprávnenia: 12. október 1999

Kúpa tovaru za účelom jeho predaja iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod)

Deň vzniku oprávnenia: 12. október 1999

Kúpa tovaru za účelom jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod)

Deň vzniku oprávnenia: 12. október 1999

Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu a služieb

Deň vzniku oprávnenia: 12. október 1999

Automatizované spracovanie dát

Deň vzniku oprávnenia: 12. október 1999

Poradenská činnosť v oblasti telovýchovy a športu

Deň vzniku oprávnenia: 12. október 1999

Usporiadavanie kurzov

Deň vzniku oprávnenia: 12. október 1999

Prevádzka športových zariadení (vrátane organizácií športových klubov)

Deň vzniku oprávnenia: 12. október 1999

Predaj na priamu konzumáciu: - nealkoholických a priemyselne vyrábaných mliečnych nápojov, koktailov, vína a destilátov - zmrzliny,ak sa na jej prípravu použijú priemyselne vyrábané koncentráty a mrazené krémy,- tepelne rýchlo upravovaných mäsových výrobkov a obvyklých príloh, ako aj bezmäsitých jedál, ak na ich priamu konzumáciu nie je k dispozícii viac ako 8 miest.

Deň vzniku oprávnenia: 12. október 1999