Živnostníci
Zoznam živnostníkov na doméne Dlžník.sk zobrazuje údaje z verejne dostupných zdrojov, ktoré poskytuje Živnostenský register SR, a neobsahuje informácie o finančnej situácii zverejnených živnostníkov. Údaje zverejnené v zozname živnostníkov pochádzajú z iných zdrojov (ZRSR), ako údaje v databáze dlžníkov na doméne Dlžník.sk.
Aktuálne
Prerušené
Zrušené
Mgr. Martin Hančík
|
IČO: 37152254
Miesto podnikania: 83101 Bratislava-Nové Mesto, Višňová 11
Prevádzkovanie telovýchovných zariadení a zariadení slúžiacich k regenerácii a rekondícii
Deň vzniku oprávnenia: 12. október 1999
Predaj na priamu konzumáciu: - nealkoholických a priemyselne vyrábaných mliečnych nápojov, koktailov, vína a destilátov - zmrzliny,ak sa na jej prípravu použijú priemyselne vyrábané koncentráty a mrazené krémy, - tepelne rýchlo upravovaných mäsových výrobkov a obvyklých príloh, ako aj bezmäsitých jedál, ak na ich priamu konzumáciu nie je k dispozícii viac ako 8 miest.
Deň vzniku oprávnenia: 12. október 1999
Výkon špecializovaných činností v oblasti telesnej kultúry - tréner volejbalu
Deň vzniku oprávnenia: 12. október 1999
Kúpa tovaru za účelom jeho predaja iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod)
Deň vzniku oprávnenia: 12. október 1999
Kúpa tovaru za účelom jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod)
Deň vzniku oprávnenia: 12. október 1999
Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu a služieb
Deň vzniku oprávnenia: 12. október 1999
Automatizované spracovanie dát
Deň vzniku oprávnenia: 12. október 1999
Poradenská činnosť v oblasti telovýchovy a športu
Deň vzniku oprávnenia: 12. október 1999
Usporiadavanie kurzov
Deň vzniku oprávnenia: 12. október 1999
Prevádzka športových zariadení (vrátane organizácií športových klubov)
Deň vzniku oprávnenia: 12. október 1999
Predaj na priamu konzumáciu: - nealkoholických a priemyselne vyrábaných mliečnych nápojov, koktailov, vína a destilátov - zmrzliny,ak sa na jej prípravu použijú priemyselne vyrábané koncentráty a mrazené krémy,- tepelne rýchlo upravovaných mäsových výrobkov a obvyklých príloh, ako aj bezmäsitých jedál, ak na ich priamu konzumáciu nie je k dispozícii viac ako 8 miest.
Deň vzniku oprávnenia: 12. október 1999
|
|